Бербо разкри свое хищническо усещане и даде приз на друг (видео)

09:35
Бербо разкри свое хищническо усещане и даде приз на друг (видео)
Нападателят на Фулъм Димитър Бербатов разкри, че е усетил нервността в действията на защитника на Куинс Парк Рейнджърс - Кристофър Самба и е чакал негова грешка, за да се разпише снощи в двубоя от Висшата лига, завършил 3:2 за Фулъм. Бербатов вкара два гола в мача именно след грешки на Самба. По този начин Бербо отново се разписа в лондонско дерби.

Най-напред Самба направи дузпа след фаул срещу Ашкан Дежага, която Бербатов превърна в гол, а след това загуби топката, от което се възползва отново Бербатов, който се разписа за 2:0.

"Да, понякога усещаш кой от съперниците е припрян и може да сбърка, и ще направи лош мач. Така че се опитваш да го пресираш и да предизвикаш негова грешка, както стана за втория ни гол. Трябва да действаш умно в такива ситуации", коментира Бербатов след мача.

Ето как Берба показа своя инстинкт на хищник.



"Имахме комфортна преднина през първото полувреме - три гола са доста, но през втората част подходихме детински и бяхме на път да изпуснем победата. КПР вкара втори гол и съперникът си повярва", каза още Бербатов.

Българинът бе определен за Играч на мача, но самият той с типичната си скромност даде приза на своя съотборник - вратаря Марк Шварцер, който спаси дузпа в началото на второто полувреме.

"Мисля, че призът Играч на мача е за Шварцер, ще му дам наградата в съблекалнята. Не за първи път той спасява дузпа в решителен момент. Той е страхотен вратар и без него не мисля, че щяхме да спечелим", каза Бербатов.

Бербо не смята, че Фулъм е бил застрашен от изпадане в някой момент от сезона.

"Забавлявам се с играта си тук. Това се вижда на терена от головете ми и начина ми на игра. Не сме били застрашени от изпадане. Играем добър футбол и ако не допускаме детински грешки ще бъдем още по-напред в класирането", каза още Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация