Бранител на Рейнджърс в болница след експлозия на яйце

18:49
Бранител на Рейнджърс в болница след експлозия на яйце
Бранителят на Рейнджърс Кирк Броудфуут е бил приет по спешност в болница, след като варено яйце експлодирало в лицето му, съобщава "Индипендънт".

Шотландският национал си приготвял закуска в неделя и кротко отишъл да провери състоянието на яйцата, които бил сложил да задушава в микровълновата фурна.

Един от кокошите дарове се пукнал точно в момента, в който Броудфурт инспектирал дали храната е вече готова за консумиране.

Смесица между белтък и вряла вода пръснала в лицето на бранителя и го оставила безпомощен за определен период от време. Все пак неговите близки успели да повикат линейка и националът на Шотландия бързо успял да получи медицинска помощ.

Заради тази си травма обаче Броудфуут пропусна много важното гостуване на Рейнджърс срещу Хибърниън, завършило 1:1 и оставило Селтик начело във Висшата лига на Шотландия.

"Кирк има изгаряния по лицето, които се надявам скоро да заздравеят и той да се завърне скоро в игра", коментира нелепата контузия мениджърът на "сините" Уолтър Смит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
15.05.2009 19:18

как ще сложи цяло яйце в микровълнова? тва е много вероятно да се пръсне.. и закво проверява? все едно да провериш защо бомбичка не е гръмнала :>

RangerSS
15.05.2009 18:58

Пича не е тъп - тва е било яйце,плод на единбургска кокошка,най-вероятно снесено в курника на фен на "Хибс" ! *joking* Тва в кръга на шегата,но не вярвам ремито да е плод на отсъствието на Броудфут - все пак сър Уолтър Смит разполага и с Морис Еду,Меджид Бунера и Анди Уебстър,който не вярвам да са по-лоши играчи от атакувания от кокоши дар футболист.

Aeonflux
15.05.2009 18:51

Не е лесно да си тъп!А това с кокошите дарове ме разби! *joking*