Радуканов: Целта на ЦСКА е да носи наслада на феновете си

20:18
Радуканов: Целта на ЦСКА е да носи наслада на феновете си
Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов остана доволен от победата над Миньор Перник, но отхвърли твърденията, че неговите възпитаници са се завърнали в борбата за титлата.

"Имаше настроение в нашия отбор, вкарахме три гола, можеше и още. Важното е, че играчите показаха добра мотивация и това,за което говорихме преди мача, се получи. Намалихме темпото през второто полувреме, имаше умора, а предстоят два тежки мача другата седмица и трябваше да съхраним сили", сподели Радуканов.

"Фаворитите за титлата са ясни - Левски и Лудогорец. Нашата цел е да радваме хората и да забавляваме тези наши привърженици, които идват на стадиона. Имаме още много работа за вършене - изграждане на тактическа дисциплина и стил на игра", допълва специалистът.

"На Марсиньо му липсва игрова практика, физически още не е на ниво, но с няколко докосвания се видя, че има качества да играе в нашия отбор. Доволен съм от Костадин Стоянов, който се върна като титуляр след повече от година извън терена. Той може да даде още много на ЦСКА", каза още наставникът на армейците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация