Атлетико Мадрид - Валенсия, загубен

15:27
Атлетико Мадрид - Валенсия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Март: 13 познати от общо 27 мача

► Залог на деня за 31.03.2013 г.

Атлетико Мадрид - Валенсия, 22:00 часа

Атлетико прави страхотен сезон под ръководството на Диего Симеоне и няма съмнение, че ще се опита да измести Реал Мадрид от второто място в края на кампанията. Това може да стане с победа днес, а като се има предвид какви са домакинските показатели на тима от Мадрид успех за него сега изглежда най-логичната развръзка. От 14 изиграни срещи на собствения си стадион дюшекчиите са записали 13 победи и са инкасирали най-малко голове едва 7. За Атлетико срещата пропускат Тиаго и Хунафран, но това едва ли ще окаже голяма значение предвид, че Валенсия пристига с много сериозни проблеми в селекцията си. Голмайсторът Солдадо ще бъде под въпрос до последно, Виктор Руис, Рами и халфът Фегули със сигурност ще останат в лазарета и няма да вземат участие днес. Три точки точки тази вечер ще изпратят Атлетико на второто място във временното класиране, а това е сериозно постижение след като в същата дивизия са отборите на Барселона и Реал Мадрид.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.67

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
31.03.2013 22:17

Оувъра излезе доста бързо.Aбе,кой ми дава минуси бе?*lol*

sami
31.03.2013 22:22

Давам ти плюс аз- бравос!

putopalo
31.03.2013 18:40

Смятам да пробвам на голове първото полувреме над 1.5 и дано Роберто Солдадо да започне като титуляр.

ponomen
31.03.2013 18:23

Много интересно всеки път в тази статия се пише колко % ти е успеваемостта а сега като се изчислява да е под 50 % не я пишеш - смешник