Война в Калчото за Тонев

12:16
Война в Калчото за Тонев
Фиорентина и Лацио ще предложат офертите си към Александър Тонев в следващите няколко седмици, пишат медиите в Италия.

Според "Calciomercato", въпреки че лятото още е далеч, италианските тимове вече започват работа по трансферите си, като се очаква Лацио и Фиорентина съвсем скоро да стартират преговори за българския национал Тонев.

Стана ясно, че съгледвачи от Рим и Фиорентина са били на стадиона в Копенхаген, за да наблюдават младия талант. Според италианските медии в следващите няколко седмици двата тима ще покажат офертите си към Тонев. Битката между Фиорентина и Лацио не е само на пазара, а и в Серия А, след като и двата отбора спорят за място в евротурнирите следващия сезон.

Александър Тонев се представи отлично в изминалите два мача на България от световните квалификации - отбеляза хеттрик срещу Малта, а в двубоя с Дания даде асистенция.

Преди време българският офанзивен футболист на Лех Познан е бил предложен за 1.5 милиона евро, но сега поляците искат поне 3-4 милиона евро за играча си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
31.03.2013 17:15

След време той ще бъде най-добрия нападател на България!

aa2
31.03.2013 15:53

Пак казвам, че според мен е най-добре да дойде в Селтик.Има няколко причини, които ме карат да мисля така.Първо - ще мога да си взема тениска на Селтик с името на български играч.Второ - Ленън наистина знае как да развива млади момчета, да това е жалко за нас, защото след това ги продаваме, но все пак целта на Тонев е да играе в някой гранд, а ние за момента не сме такива.Трето - Селтик ще играе редовно в ШЛ(надявам се *smile* ), а това е перфектно място за изява за Тонев.Дано дойде при нас, дано, дано, че ми трябва тениска!!!

Neill_88
31.03.2013 17:33

Да, това със ШЛ е най-големият + на Селтик. Но и ШЛ не сигурна, тъй като Шотландия изгуби позициите и ще започнат от 2 кръг. Друг + ще е, че още със подписването на договора, автоматично става шампион(но това може и да се отнесе към -). Големият - при Селтик е, че там няма да има тръпка от играта. Дори дерби мач нямат вече. И докато в Селтик ще играе срещу Дънди, то в Лацио или Фио ще може да играе срещу Милан. Естествено, в ШЛ ще е доста по-малко вероятно да играе, но нали затова е купен - да ги класира. В който и отбор да отиде няма да загуби,само ще спечели.

manutd_forlife
31.03.2013 16:44

И аз много се надявам да дойде при вас. Надявам се да не седи резерва при вас и мисля, че няма. А и голямото предимство на Селтик пред тези 2 отбора е, че ще играете в шл всяка година(поне ще имате възможността да играете там), докато конкуренцията в Италия е по-голяма и най-вероятно тези два отбора ще се задоволят само с ЛЕ

_beroe_
31.03.2013 15:13

Дано наистина някои от тези отбори го вземат.*smile*

chelsea18
31.03.2013 12:56

Добър е Тонев, но като почнат тия статии ме дразнят. Война в калчото и накрая никой няма да го вземе.Тея филми сме ги гледали с повторенията.....