Сър Алекс разкри какви са плановете му за Чичарито

10:48
Сър Алекс разкри какви са плановете му за Чичарито
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън обясни каква е ситуацията на нападателя Хавиер Ернандес, за когото се твърди, че ще бъде продаден през лятото.

Както е известно, през настоящата кампания мексиканецът рядко получава шансове за изява, тъй като твърд титуляр е Робин Ван Перси.

"Чичарито има дълъг договор с нас. Подчертавам, че нямам намерение да го оставя да си тръгне. Постоянно говоря с играчите и най-вече с тези, които не играят толкова често. Статистиката на Хавиер е брутална, той има 16 гола през този сезон, а почти не се появява на терена", обясни Фъргюсън.

"Често му казвам, че ми е трудно да го оставя на пейката. Но е трудно, когато футболист като Ван Перси е в толкова добра форма. На всичкото отгоре имаме Рууни, Кагава и Уелбек. Това, разбира се, е приятен проблем за мен, защото означава, че Юнайтед е много силен", каза още Фърги.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dani_chelsea96
31.03.2013 22:27

абе този сезон чичарито доста голове има ако не се лъжа маи има повече от руни така че САФ да си мосли за следващия сезон какво ще го прави.Уелбек не ми харесва как играе дано чича да остане много м ихаресва как играе

rooney_fen_256
31.03.2013 21:31

Абе ние българите сме много интересна пасмина. Преди два сезона се скъсахте да плюете Чичарито, щото заради него Бербо стоеше резерва, ама сега виждаш ли, Чича е бил "много добър играч със страхотно позициониране"... Че той винаги си е бил такъв, ама Бербофилите ви настройваха срешу него. Винаги съм харесвал Чича и винаги съм казвал, че искам да остане дълго време в Юнайтед. *thumb_up*

ifceto
31.03.2013 15:38

Аз само не мога да разбера как българите сме такиви професори по всяка една тема, а в същото време сме толко прост народ.... Вие как я мислите тая работа Перси да седи на скамейката за сметка на Ернандез? Просто не е на класата на холандеца, Чича е мога да кажа един посредствен футболист няма нито дрибъл, нито удар, нито пас, само едно позициониране, да не говорим, че не е ина физиката на Перси. Най- нормалното нещо е при такова нападение да е резерва. Другото което е, че е още много млад и има на къде да се развива, което е голям плюс за Юнайтед. А тези, които казват вън тоя, вън оня, да ви питам като се контузи Рууни или Перси кво ще правите тогава? Просто в момента отбора е много добре балансиран и всичко върви много добре, през лятото трябват някои трансфери на определени позиции и това е. САФ върти отбра много добре и всеки получава своя шанс, дори и Андерсон, който според мен няма никакво място в такъв отбор, но както и да е...

IvanIR
31.03.2013 15:34

Дедо пак играе на Не се сърди човече *lol*.......знаеме ги тиа фокуси *money**money**money*

dido9730
31.03.2013 13:27

Това ме дразни у САФ, проваля кариерата на добри футболисти.Чичарито почти винаги е резерва ама има 16 гола, така стана и с Бербатов 20 гола и пак резерва. РВП е добър, но ако беше справедлив треньор трябваше да пуска тези които са в по-добра форма.Жалко за Чичарито този сезон ви измъква трудните победи.

myzrael
31.03.2013 13:56

Ти нормален ли си. Точно в сезона, в който Бербо стана голмайстор сигурно имаше 10 срещи, в които изобщо не игра и поне още 5, в които беше резерва...и това само за шампионата... САФ пускаше Руни, при условие, че Руни беше пълна дупка тогава и пренебрегваше Бербо...

adr
31.03.2013 13:40

Бербатов в сезона който стана голмайстор изобщо не беше резерва, беше титуляр почти винаги. Ернандез наистина прави много добър сезона, влиза само от пейката и вкарва голове. Дано срещу Челси именно той започне. Иначе е нормално, имаме 4 нападатели(въпреки,че Уелбек се използва повече като крило) няма как всички да играят едновременно, особено като имаме world-class играчи като Перси и Рууни. През 99-та също беше така, Солскяер и Шерингам бяха резерви на Йорк и Коул, но въпреки това бяха големи играчи, Солскяер даже е легенда на клуба. Това да имаш добри резерви които могат да заместат титулярните ти играчи по-толкова добър начин може само да е от полза.. "Това, разбира се, е приятен проблем за мен, защото означава, че Юнайтед е много силен", каза още Фърги.

gang_related
31.03.2013 13:07

Уелбек - ВЪН, Чичарито - задължително да остане!!! Имам чувството, че от ФА и националния на Англия нарочно му налагат на САФ да го пуска Уелбек!! Просто не знам какво вижда в него, освен че има голяма крачка и е силен физически...

pumpet
31.03.2013 21:37

Защо бе?Чичарито да не и да се откроява със "огромната" си техника?

blackandwhite
31.03.2013 12:47

Той и за бербатофф твърдеше в немалко коментари,че е част от червените боклуци и ще разчита на него и в крайна сметка го изхвърли,това ще стане и с малкия боклук.

United9
31.03.2013 11:26

Чичарито е много добър не веднъж ни е вадил от калта и съм му благодарен заслужава да остане в отбора и да играе по често.

Jack_19
31.03.2013 11:00

Чича колкото и да го плюете и да го мразите,аз много го харесвам,има супер добро пласиране и много добър завършек,в момента на Арсенал ни трябва точно такъв играч,много бих се радвал ако дойде,но от Юнайтед не са тапаци да си продават добрите футболисти на конкуренти.. : )

degea97_
31.03.2013 18:37

Лично аз много харесвам Чича , но искам да си избием парите от него и да играе в някой от ТОП КЛУБОВЕТЕ като титуляр , той е като Бало във Сити при такива нападатели трудно се утвърдяваш , но Балотели имаше 2 гола мисля само , а сега вкарва всеки мач , а Чича дори като резерва има 16 гола и много искам да отиде вече както казах в някой от клубовете в ШЛ още по - хубаво в Арсенал , но само ако не ни наказва в мачовете , че ще го омразя :Д Но да погледнем истината и да видим , че Чича няма да бъде продаден ако не се дадат 25 - 30 милиона , а и е супер заместник на Перси понеже е на 29 и има още най - малко 2 сезона на това ниво и вече ще се надявам от там нататък да е като Гигс ...

Strraxo1878
31.03.2013 11:08

Еми и аз ти пожелавам да го вземете *smile*