Голмайсторът на Банско: Уверен съм, че ще бъдем на ниво и във Варна

15:48
Голмайсторът на Банско: Уверен съм, че ще бъдем на ниво и във Варна
В първите две занимания на Банско 1951 за отминаващата седмица единственият футболист, който се готвеше без топка по лекарски указания заради контузия, бе централния защитник Вангел Стоянов. Почувства се добре футболиста и в последните три занимания се готвеше на пълни обороти с колегите си. Дали ще бъде включен в групата за мача във Варна срещу Спартак единствено е валидно мнението на старши треньора Йордан Самоковлийски.

Другият футболист, който със сигурност няма да вземе участие в този мач, е наказаният от ДК на БФС за един мач Георги Ангелов за натрупани жълти картони. Голмайсторът на отбора Благой Наков, който с 11 попадения води класацията и на Б група, бе в настроение и сподели:

"Зареден съм с амбиции да продължавам да бележа голове и във Варна. Място за притеснение няма. Доказахме че сме един от най-стабилните отбори в групата. Предстои ни труден мач, но ние не се плашим от името на противника, нито ни интересува кой какви цели преследва. Във всяка среща се стягаме за спечелване на максимума точки. Така ще бъде и срещу Спартак Варна. Нямаме инкасирана загуба от началото на пролетния дял на първенството на Б група. От три мача прибавихме към актива си седем точки. Само при победа като гости в неделя ще можем да се намесим в борбата за първото място. Дай Боже да отбележа и ако може и да асистира на колегите си за отбелязване на попадения във вратата на Спартак".

Очаква се на вратата да застане Веселин Ганев, пред него в защитния вал Мирослав Николов, Йордан Лечов, Кристиян Узунов и Костадин Слаев, в халфовата линия - Юлиян Попев, Венцислав Бенгюзов, Благой Наков и Руслан Иванов напред Петър Тончев и Калоян Стоянов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация