Саутхямптън - Челси, загубен

12:09
Саутхямптън - Челси, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 13 познати от общо 26 мача - 50.0% успеваемост

► Залог на деня за 30.03.2013 г.




Саутхямптън спечели в предишния кръг срещу Ливърпул, но въпреки това остава сериозно замесен в битката за оцеляване. Трудно е да се повярва, че тим с толкова ограничени възможности ще намери сили и мотивация за втори пореден подвиг срещу един от грандовете в Англия. Челси изглежда намери правилния път в последните мачове, сред като спечели 3 от предишните си 4 срещи в шампионата, а и елиминира Стяуа в Лига Европа, след като загуби в Румъния. Сините от Лондон в момента са най-големият фаворит за третото място, но ако допуснат няколко грешни стъпки те дори могат да напуснат зоната, даваща прави на участие през следващия сезон в Шампионската лига. Челси спечели тук през януари по категоричен начин в надпреварата за една от домашните купи, като и в предишните си две гостувания на Саутхямптън също си тръгна с победи. Обстоятелствата налагат на сините да направят силен финален спринт и днешният мач би трябвало да бъде спечелен с класта и рутина.

Прогноза: 2; Коефициент: 2.20

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RedArmyUnited
30.03.2013 16:54

С оглед коефицента за Челси наистина си струва да се пробва, а и мислия, че Челси ще вземат мача... 1:3 *thumb_up*