АВБ: Ще е отлично Моуриньо да се върне във Висшата лига

22:03
АВБ: Ще е отлично Моуриньо да се върне във Висшата лига
Мениджърът на Тотнъм Андре Вияш-Бояш сподели, че ще се радва, ако Жозе Моуриньо се завърне в английската Висша лига.

Както е известно, в последно време медиите на Острова твърдят, че Специалния се е разбрал с Роман Абрамович и през лятото предстои завръщането на португалеца в Челси.

"Моуриньо е топ треньор. Един от най-добрите в света. Висшата лига пък продължава да привлича най-класните футболисти, така че е нормално да се очаква завръщането на Жозе", коментира Вияш-Бояш.

"Моу много ясно подчерта, че желае отново да води английски клуб. Мисля, че подобно развитие ще е отлично за всички", допълва АВБ, който преди две години получи прякора "Новия Моуриньо", след като направи требъл с Порто.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuFkaTa
30.03.2013 00:58

Само че стиловете на раководените отбори им са противоположни; Моу залага на здвара защита и контра, докато АВБ залага на атаката. Аз бих заложил за Моу в двубой между двамата.

YUNOFF
31.03.2013 13:29

Абсолютно грешиш гледай мачовете и на двамата и анализирай. Мога да ти кажа, че са почти еднакви, само Боаш е променил малко летвата залагайки и на контри и на атакуващ превез, разбирасе и защитата играе роля в формацията му докато при Моу най-важното в един отбор е стабилната защита.

Cvet666
29.03.2013 23:52

ако стане ще гледаме португалските стратези в действие...ученик срещу учител, млади срещу стари...това като сагата Междузвездни войни *lol*

SAYONARA888
29.03.2013 22:37

Ще е интересно ученика да срещне учителят си, след толкова много време. И двамата са много добри треньори и са го доказали с отборите, които са водели.