Лестър - Милуол, загубен

17:30
Лестър - Милуол, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 13 познати от общо 25 мача - 56.0% успеваемост

Залог на деня за 29.03.2013 г.



Лестър е един от трите най-добре представящи се като домакини отбори в Премиършип и липсата на победа в неговия актив в предишните му две домакинства го задължава днес да се задоволи само и единствено с трите точки. Лисиците са спечели дванадесет от деветнадесет изяви на собствения си стадион, като три от тези седем пъти, в които отборът не победи, бяха в най-скорошните му четири изяви пред неговите фенове. Милуол има седем поражения в последните си десет мача, като причината за това е, че отборът е спокоен за оцеляването си и просто доиграва сезона. Гостите са на пет точки от опасната зона, а имат и два мача в запас. Лестър няма победа в последните си пет срещи и място му в плейофите е вече сериозно застрашено, а днешният му съперник пристига с куп проблеми и лисиците са длъжни да се възползват от това. Милуол ще бъде без трима титуляри и това драстично увеличава шансовете на домакините да спечелят този сблъсък, макар и статистиката да не ги подкрепя.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.67

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Todorov1234
29.03.2013 22:21

Добре, че са сред трите най-добри домакини в.... Премиършип. *joking*

putopalo
29.03.2013 18:45

Лестър са много близо до тази промоция,все пак става въпрос не за желание а за възможности:физически и финансови.Смятам че за Лестър ще е по-добре да останат в лигата,която се намират в момента,отколкото да се борят за оцеляването си в горния ешалон.А колкото до Милоу не съм съгласен със становището че само доиграват сезона.Ще пробвам Х2 и на живо: победа за Милоу с един гол.