Джоуи Бартън чисти боклуци заради расизъм

18:15
Джоуи Бартън чисти боклуци заради расизъм
Халфът на Нюкасъл Джоуи Бартън облече оранжев потник на чистач, за да изтърпи наложеното му наказание от 200 часа обществено полезен труд от властите на Острова. Докато съотборниците на Бартън тренират усилено преди домакинството с Фулъм, скандалният футболист, заедно с група джебчии и наркодилъри, обикаляше парк в Нюкасъл с ръкавици и черен чувал.

Под зоркия поглед на няколко полицаи нацупения футболист грижливо събираше смет, пише "Сън". Обществено полезния труд бе наложен като наказания на халфа на "свраките" за расистки обиди и побой над Осман Дабо, който е бивши съотборник на Джоуи в Манчестър Сити.

Бартън бе осъден и на 6 месеца затвор за друго свои провинение, но остана зад решетките едва 74 дни.

В момента халфът изтърпява и наказание от ФА, след като получи червен картон в мача срещу Ливърпул на "Анфийлд", когато Джоуи влезе зверски в краката на Шаби Алонсо и едва не го контузи.




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Br0onX
15.05.2009 20:51

Тоя да дойде в България да чисти с циганетата, да видим повече ще се прояви ли. Ей тей както е сниман с телефона на едната снимка, ако беше при нашите и на двете без гащи щеше да е *joking* А относо ЦСКА, просто замълчи, не ти е тука темата на поста.

Aeonflux
15.05.2009 19:54

Трябва да му намалят заплатата!Как така ще говори по телефона на работа?! Иначе може това да стане и с някои играчи на ЦС*КА,поне няма да си търсят фирма за да ги наемат на работа,а направо ще ги пратят в ТитаН!!!

Aeonflux
15.05.2009 19:53

Трябва да му намалят заплатата!Как така ще говори по телефона на работа?! *joking* Иначе може това да стане и с някои играчи на ЦС*КА,поне няма да си търсят фирма за да ги наемат на,а направо ще ги пратят в ТитаН!!!