Радуканов: Целта е купата на България и обиграване на отбора

15:47
Радуканов: Целта е купата на България и обиграване на отбора
Целите на ЦСКА не са се променили и тимът няма да преследва шампионската титла на всяка цена, въпреки загубата на точки от фаворитите Лудогорец и Левски в последния кръг на "А" група. Това заяви старши треньорът на армейците Милен Радуканов преди шампионатния мач с Миньор в неделя.

"Целите ни остават същите. Ще се стремим към купата на България и обиграване на отбора. Това се иска от нас на този етап", коментира Радуканов.

В лагера на червените няма сериозни кадрови проблеми. Единствено резервата Станко Йовчев няма да попадне в групата заради контузия. Нападателят ще почива около седмица, преди да поднови тренировки. Спас Делев е изкарал простудно заболяване тази седмица, но вече тренира нормално и ще бъде на разположение за мача с Миньор.

Бразилецът Марсиньо, който счупи ключица на подготвителния лагер в Турция, също вече е възстановен и може да направи официален дебют за ЦСКА В неделя.

"Марсиньо е картотекиран, тренира пълноценно и е готов за игра", каза Радуканов.

Треньорът е доволен от проведения лагер в Сливен в паузата на първенството и добави, че в неделя ще се види какво е свършил отборът в последните дни.

"Всички тренираха на максимални обороти на лагера в Сливен и после тук в София. Опитахме да изчистим някои детайли от играта и се надявам това да се види срещу Миньор. Няма смисъл да говорим преди всеки мач за разни мотивации. Уважавам всеки съперник, включително и Миньор. Гледах няколко мача на перничани. Те бяха напълно равностойни на Литекс през второто полувреме, затова не бива да ги подценяваме. Всички искат да се доказват срещу ЦСКА, предполагам, че и Миньор няма да дойдат с наведени глави на "Българска армия", коментира Милен Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари