Мъри Стоилов очаква трудно гостуване в Монтана

15:07
Мъри Стоилов очаква трудно гостуване в Монтана
Трудно гостуване в Монтана очаква старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов. Освен от липсата на точки на съперника, който се бори за оцеляване, специалистът се притеснява от времето и от качеството на терена.

"Дълга пауза за нашия отбор. Не знам до колко е положително това, че футболистите имаха много време за почивка. Сега трябва да се концентрираме максимално. Предстои ни труден мач срещу отбор, който показа добра организация, поне по това, което видях в последния им мач (б. а. 0:0 срещу Левски в София). Искам всеки един от нашите футболисти да играе на максимума на възможностите си", заяви Стоилов.

"Прогнозите са, че ще има сняг, което не е добре. Това не са условия, в които нашият отбор да покаже максимума. Не очаквам затворена игра от Монтана, но за мен по-важно е ние как ще се представим", допълни той.

Националът Веселин Минев се завърна здрав от участието с в двете световни квалификации на България, но при него има натрупана умора.

"Минев е здрав, има умора, но ще се опитаме да го възстановим. Монтана няма голям брой точки, но като игра - класирането не отговаря на възможностите им. Не виждам причина да ги подценяваме", каза още Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация