Венгер недоволен от феновете на Арсенал

14:32
Венгер недоволен от феновете на Арсенал
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер защити своите футболисти, след като привържениците на лондонския тим показват все по-голямото си недоволство, тъй като "артилеристите" няма трофей от 2005 година насам.

"Най-лесно е да седиш на трибуната и да кажеш, че играчите не са достатъчно добри, че не се борят достатъчно. Това винаги е този негативният начин на мислене - на играчите не им пукало. Ние играем в най-добрата лига на света и тук просто не може да направиш серия от 21 мача без загуба, а да не се бориш с всички сили. Това, което направиха моите играчи тази година в тази негативна обстановка показва, че те могат да поемат отговорност. Този отбор в момента има нужда от подкрепата на феновете. Аз трябва да кажа, че има огромна разлика между феновете, които са с нас при гостуванията, тъй като те са прекрасни и тези на домакинските ни мачове."

Венгер за последно вдигна ФА Къп с Арсенал през 2005 година и босът на "топчиите" допълни:

"Ако не спечелим някакъв трофей до една-две години, аз ще поема цялата отговорност. Сега е най-важният момент в живота на този клуб и сега ние трябва да сме силни и да подкрепяме отбора."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
15.05.2009 14:36

С пълно право недоволстват феновете и аз съм един от тях и мисля че 4 г без трофей не е добре все догодина,догодина знам че не е лесно но Арсенал могат повече