Айнтрахт Б - Динамо Дрезден, спечелен

17:46
Айнтрахт Б - Динамо Дрезден, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 13 познати от общо 24 мача - 54.2% успеваемост

Залог на деня за 28.03.2013 г.



Айнтрахт Брауншвайг е тимът с най-добри показатели щом става дума само за домакинските срещи във Втора Бундеслига. В предишните си две изяви пред собствените си фенове отборът не успя да запише победа и днес ще бъде мотивиран повече от нормалното, за да се върне на правилния път при изявите си на своя стадион. Липсата на три точки в предишните му два опита пред собствена публика се криеше в големия брой на контузените и липсващи играчи, но проблемите вече са преодолени. Подобни домакинства срещу тимовете от по-долната част на класирането и евентуални победи в тях могат най-лесно да осигурят още малко точки в актива на Айнтрахт, които да му гарантират пребиваване в Бундеслигата през следващия сезон. Динамо Дрезден се бори да оцелее, но той определено се оформи като типичен домакински тим като причините за това са ясно и той трудно ще бъде равностоен на един от най-класните опоненти в дивизията навън. По-рано през сезона Айнтрахт победи Динамо в Дрезден където стадион се превръща във врящ котел когато Динамо е там, а сега отборът от Брауншвайк ще има предимството на подкрепата на феновете си и би следвало да направи решителна крачка към срещи с най-силните тимове е Германия.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.75

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация