Рио на линия за финала с Барселона

14:56
Рио на линия за финала с Барселона
Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че централният защитник Рио Фърдинанд ще бъде готов за финала на Шампионската лига на 27 май срещу тима на Барселона.

Националът на Англия пропусна победите на "червените дяволи" над Манчестър Сити и Уигън през седмицата и Фърги заяви, че юношата на Уест Хям няма да играе и в събота срещу Арсенал - среща, след която Юнайтед най-вероятно ще стане за трета поредна година шампион на Англия.

Сър Алекс обаче допълни, че Фърдинанд ще се оправи от травмата в прасеца и ще си партнира с Неманя Видич на финала в Рим. Босът на Юнайтед заяви:

"Аз съм сигурен, че Рио ще играе на финала, но това е една от тези контузии в прасеца, която отнема около десетина дни до две седмици за да се оправиш. Аз съм убеден, че той ще е налице за мача през следващата седмица с Хъл Сити и това е добра новина за нас. Той се лекува и няма да играе утре, но за следващата неделя ще е в състава. Рио в момента не тренира, работи във фитнеса, прави кардио-упражнения и работи с велосипед."


Фърги коментира и ситуацията с Карлос Тевес: "Дейвид Джил се срещна с агента на Карлос в сряда и това е факт, а те разговаряха за това, че Тевес може да остане в Манчестър Юнайтед и това е всичко. Пресата говори с неговия клиент всяка минута, всеки ден, но аз няма да навлизам в този въпрос."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация