Сър Алекс: Изминахме дълъг път, за да настигнем Ливърпул

13:59
Сър Алекс: Изминахме дълъг път, за да настигнем Ливърпул
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън коментира и последната крачка преди 18-а титла на "червените дяволи" в Англия, с която клуба ще се изравни по успехи в английското първенство с тима на Ливърпул. Шотландецът бе помолен да си спомни пристигането си на "Олд Трафорд" през 1986 година, а той заяви:

"Не смятам, че някога съм си мислил за това. Моето намерение бе да спечеля още първата си титла и да счупя постиженията на Ливърпул. Арсенал пък помогнаха като спечелиха през 89-а и 91-а година, тъй като тогава мърсисайдци бяха много, много силен тим. Аз просто исках да спечеля титлата веднъж, тъй като сега вече виждам колко е било трудно да спечелиш първата си купа. Ние бяхме на 10 титли от Ливърпул и сега смятам, че изминахме много дълъг път. Да играем толкова пъти в Шампионската лига беше голямо приключение. Ние играехме понякога на полуфинал и губехме, когато бяхме по-добри и трябваше да спечелим, но тази година показахме класа и зрялост в Европа, така че аз се надявам да вземем отново трофея и в Шампионската лига."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LFC_T9_G8
15.05.2009 23:09

Може да не вземат .. но те се бореха много достойно за тази титла .. а още нищо не е решено .. за тази оставаща ваша 1 точка ще ви е много много по-трудно от колкото 3 точки .. това е топка и всичко се случва!!! ..

cheman
15.05.2009 18:06

Бр на Лузърпуул , че "ще вземат" 1 купа през тоя сезон *lol*

BUBOLE4O_ME4O
15.05.2009 15:08

Който си е правил мощно клизми как знае *wink* *joking*

Bat_Vane
15.05.2009 14:06

Много клизми , ухахахаха тоо ме утрепа от смях . Иначе супер правилното тълкувание !