Младенов: България направи важна стъпка

08:33
Младенов: България направи важна стъпка
Бившият национален селекционер Стойчо Младенов похвали представянето на лъвовете в световните квалификации.

"Трябва ни повече класа в нападение. Момчетата се постараха и постигнаха добър резултат, макар че точките се броят накрая. Частичният успех беше важна стъпка по пътя към световното. Важното е, че България отново има поводи за радост. Нека си признаем, че не сме световна сила и срещу всеки съперник трябва да даваме 100 процента. Господ обаче обича трудолюбивите и затова и успехите не трябва да се подценяват", коментира Стойчо Младенов пред "Стандарт".

"Щабът ни взе най-правилните решения в идеалните моменти. Датчаните можеше да ни превъзхождат в известна част от мача, но те са праволинейни, докато нашето предимство е, че футболистите ни са способни на нестандартни действия, които могат да изтормозят всеки съперник", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

andrew1
28.03.2013 09:16

Би било прекрасно Бербатов да се върне...

bacardy_breezer
28.03.2013 08:48

"Трябва ни повече класа в нападение...." Еми тука го подкрепям. Мисля си, че в момента един Бербатов би паснал перфектно. Единствено заради отказа му да се върне в националния отбор малко ми падна в очите. Да, факт е, че преди беше много критикуван, но сега отбора е изцяло друг, треньорът е друг, ИГРАТА е друга... Мисля, че под ръководството на Пенев + един Берба в атака ще сме още по-опасни. Той има и нужния опит и нужните качества, хем да вкарва голове, хем да дава пример за младите момчета в отбора, които са много...