Локарно - Вил, спечелен

18:00
Локарно - Вил, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 12 познати от общо 23 мача - 52.2% успеваемост

Залог на деня за 27.03.2013 г.



Локарно изглежда е развял бялото знаме, след като в последни си 13 мача е допуснал 9 поражения и е здраво настанен на последното място в дивизията под елита е Швейцария. Домакините показват признаци на безпомощност, след като освен, че са загуби и петте си предишни домакинската, те не са успели да отбележат нито един гол в тях. Вил спечели три от последните си три визити и определено показа, че ще бъде един от тимовете, който до последно ще притеснява Белинзона и Аарау в надпреварата им за първите две места. Двата тима са се изправяли един срещу друг точно 24 пъти, а гостите днес са били победители в 14 от тези сблъсъка. Вил спечели последната си визита на този стадион категорично с 3:0 и днес трябва да се възползва от състоянието на домакините и да остане в битката за промоция.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.70

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
27.03.2013 22:42

Браво за доброто попадение в този беден тираж за днес!