Венгер пробутва Адебайор на Челси

12:37
Венгер пробутва Адебайор на Челси
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че няма да създава пречки на нападателя на тима Емануел Адебайор за преминаване в лондонския Челси. Тогоанецът имаше успешен сезон в състава на "артилеристите" и сега стана една от основните цели на клуба от "Стамфорд Бридж" през летния трансферен прозорец.

Според медиите в Англия собственикът на "сините" Роман Абрамович се възхищава на Адебайор, а слуховете все повече твърдят, че наставникът на Милан Карло Анчелоти ще поеме Челси. Италианецът също иска да има нападателя в тима си. Миналото лято "росонерите" бяха на крачка от подписването с голмайстора на Арсенал, но сделката пропадна в последния момент.

"Засега Адебайор е част от плановете ми за бъдещето на Арсенал, но все пак не мога да кажа кой ще остане и кой ще напусне тима след трансферния прозорец. Ако преценим може да продадем играч дори на конкурентите ни от Топ 4 на Англия. Все пак с Челси сме правили трансфери и преди, ние им продадохме Ашли Коул, а купихме Уилям Галас", обобщи положението Арсен Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

useraAfc
15.05.2009 12:46

Да се маха таз маймуна не мога да го трая вече.Дано привлече Погребняк