Боби Михайлов: Мечтата за участие на бараж е реална

15:13
Боби Михайлов: Мечтата за участие на бараж е реална
"Чувстваме се много добре с 4 точки от двата мача с Малта и Дания. Снощи направихме добър мач и постигнахме добър резултат. Ако трябва да бъда честен, можеше да бъде и по-добре, но можеше и по-зле, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов след завръщането на българската делегация от Копенхаген.

Снощи националите на България направиха 1:1 и с 10 точки остават на 2-а позиция, следвани от Чехия и Дания в група В. Италия е начело с 13, а на дъното са Армения с 3 и Малта без актив.

"Не коментирам съдийството. И не съжалявам за тази една точка, защото ако вчера ни бяха казали, че със сигурност я взимаме, сигурно щяхме да се радваме. Мечтата за класиране не е толкова реална, колкото мечтата за участие на бараж. Мисля, че Италия е неоспорим лидер и трудно ще бъде изместена", каза още Михайлов.

Според президента на БФС обаче, следващите цели на националния отбор е да се спечелят шест точки при гостуванията на Малта и Армения.

"Нека да мислим мач за мач. За мене най-важното е да се спечелят мачовете с Малта и Армения като гости и след това да хвърлим всичко в домакинството с Чехия, с което приключваме кампанията", каза още Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

linger
27.03.2013 19:53

Докато играта ни се състои в това да излъжем отбори като Дания с 1:0 след като цял мач се играе на нашата врата по-добре да не се класираме на никакви първенства, че голям срам ще берем. Не виждам какво се главозамаяха всички от националния отбор. Играем страхливо и слабо. Направихме 3-4 атаки за целия мач и чак имаме претенции за победа. Можехме да паднем с 3 гола разлика. Имахме абсурдни и смешни отигравания в мача. Това че не загубихме се дължи на некъдърността и липсата на късмет у Датчаните. Типично по български обвиняваме съдиите. Все някой друг ни е виновен. Добре че стана тази "грешка" на съдията, че съвсем да се героизират момчетата..

scouser_pool
27.03.2013 18:46

Още 100 човека трябва да излезнат и да кажат , че са доволни от точката , за да млъкнете накрая...нормално е да има грешки , вие вместо да приемете , че това е част от футбола и утре може да е в наша полза се оплаквате само...даже и да нямаше дузпа Дания щяха да ни натиснат още и си заслужиха точката , с това , че мача се игра в нашата половина , това , че сме направили 2,3 контри когато 15 от играчите бяха в нашата половина не значи , че сме по-добри...и не виждам защо мислите , че съдийството ще окаже влияние на класиралите се , до края има 4 мача и ще си проличи кой заслужава да се класира...не искам да си мислите , че съм някакъв олигрофен , имаше нарушение в наша полза , но въпроса е , че такива грешки не са преднамерени , нека тези които са видяли ръката преди повторението да си кажат , Корнелиус беше между двама наши играчи когато извърши нарушението и трудно главния съдия може да го види , за страничния не знам , смисъла е да не се държите като типични българи и да търсите вината в другите , защото много добре знаете , че следващите мачове са решаващи , Дания или Чехия ако наваксат точките значи са печелили повече мачове от нас , тъй че нека да видим какво ще направим ние в нашите мачове и да не бъркаме срещу Малта,Чехия и Армения

Drakoveca
27.03.2013 19:40

Колега, хайде моля ти се по-спокойно, никой не е казал че Дания не е натискала, но всички сме против това да се подпират по тоя начин. Според теб искаш да кажеш, че това не е бил домакински реверанс от страна на манафа към датчаните? Е как пък в тоя квалификационен цикъл един път, не повече, ВЕДНЪЖ пък някой не свири за нас против друг от отборите, които се борят я за бараж, я за челно класиране. Нас(включвам и теб като българин) просто могат да си ни мачкат, 'щото ние мълчим. Пример: - кой наказаха заради расистки прояви срещу Англия, отново нас, а в кое първенство има най-много расистки обиди??? -АНГЛИЯ. Да си прочел я ФИФА, я УЕФА да ги е наказала тях. -Аз лично не. Ако някъде съм сбъркал, нека ме поправят.

tishowinner2
27.03.2013 16:06

мечтата можеше да е за 1-въто място а не за бараш, ако бяхме били дания и да бяхме останали на 1 точка от Италия

Dreick
27.03.2013 15:44

Ти вместо да говориш, за мечтите, пусни една ЖАЛБА за Съдийството, не само да си гласиш Перуката!!!

Ross_m1
27.03.2013 15:40

вместо да пуснат жалба срещу съдийството той доволен следващия път пак секира като си мълчим , ще продължават да ни еб"т