Черна гора - Англия, загубен

16:27
Черна гора - Англия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 12 познати от общо 22 мача - 57.14 % успеваемост

Залог на деня за 26.03.2013 г.

Черна гора - Англия

Англия няма победа в исторически план над този съперник като причината е краткото време в което тези страни са съперници на футболната арена. В последната си визита в Черна гора, островитяните бяха на няколко секунди от победата, но гол на домакините в последната атака фиксира крайния резултат - 2:2. Днес това обстоятелство няма как да не внесе и нотка на реваншизъм в гостуващия лагер. Подобни завързани срещи се решават с рутина и опит, а в конкретния случай те също са на страната на англичаните. Старши треньорът им Ходжисън налага прагматичен модел на игра, който най-ясно може да даде резултат в подобни напечени ситуации. Много от играчите на гостите признаха, че ако страната им се класира на финалите в Бразилия през 2014 година, то за тях това ще бъде последният шанс за нещо по-значимо с националната фланелка. Едва ли при тези обстоятелства всеки от тях ще се задоволи с класиране в заключителната фаза посредством участие преди това и на бараж. Сметките не са присъщи за английския тим, въпреки, че той може и без да спечели сега да финишират като победители в групата си. Трудно може да се говори за стойност в ставката за победа на Англия, но предвид, че гостите са доста по-класният тим, а и ще гонят личен реванш, подобен избор не е лишен от логика.

Прогноза: 2; Коефициент: 1,95

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация