Левски реже тим от Висшата лига за Жоазиньо

11:04
Левски реже тим от Висшата лига за Жоазиньо
Примамлива оферта от Русия за Жоазиньо е отхвърлило ръководството на Левски. Става въпрос за отбор от Висшата лига, който е излязъл с конкретно предложение за бразилеца, съобщава "Стандарт".

"Сините" обаче са категорични, че 20-годишното крило не се продава. Жо беше привлечен на "Герена" по средата на миналия сезон от Португеса ФК. Впоследствие собственикът на Левски Тодор Батков призна, че е платил 700 000 долара за джобния техничар. Бразилецът постепенно се наложи като един от основните футболисти в отбора и дори беше препоръчан на Станимир Стоилов за националния отбор на България.

Жоазиньо влиза в концепцията на шефовете за изграждане на млад отбор и е един от малкото на "Герена", които могат да са спокойни за бъдещето си.

През зимата на подготовката в Анталия той беше харесан от треньора на Терек Вячеслав Грозни. Мераците на бившия наставник на "сините" обаче бяха бързо охладени.

Сигурни пътници, както вече е известно, са Мирослав Иванов и Рашид Тиберкакин. Мароканецът ще бъде продаден през лятото, докато Деко може да бъде преотстъпен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
15.05.2009 18:02

Тоя пък направи е*ати изцепката Хърватското първенство било по- добро от българскато ,че не сме китка за мирасане не сме ама сме по- напред и тогава най- вече бяхме много по- добре от тях именно ,когато Гонзо играеше в Риека имахме 3 отбора в групите на УЕФА ,а 2 отбора успяха да излезнат от тях ,а единия дори стигна до 1/4 финал!

aL1eN
15.05.2009 17:44

Той и в Риека като игра, игра както сега си играе, ама там нивото на футбола е много по-високо, а тук е толкова слабо, че дори и футболист като Гонзо тук в България е що годе добър *sick*

lubo_309
15.05.2009 14:45

Много добре им го каза Лукас. Важното е докато защитава цветовете на любимия отбор да е на ниво, после може и да не стане нищо в чужбина (както е с Гонзо).

Lucas_Podolski
15.05.2009 14:10

Мен какво ме интересува къде ще си продадем бразилеза, докато играе в ЛЕВСКИ и докато е добър това ми стига. Ние не сме като чорбата, да се кефим, че сме си продали звездите, докатоотбора ни се гърчи!

Bat_Vane
15.05.2009 14:05

Нека се правят на интересни , най - накрая ще го продадат в някой умрял турски отбор , (чието име ще завършва на " -Спор ") за жълти стинки и там ще си умре , ухахахах

Emiliqn1981
15.05.2009 13:30

това са абсолютни глупости.другата седмица ще го иска отбот и от бундеслигата.вси4ко е с цел дигане на цената на игра4а(а тои безспорно има ка4ества)