Бърнович: Англичаните се страхуват от Черна гора

16:55
Бърнович: Англичаните се страхуват от Черна гора
Селекционерът на Черна гора Бранко Бърнович вярва, че в тима на Англия има притеснение от предстоящото гостуване в Подгорица.

"Ние имаме футболисти като Мирко Вучинич и Стеван Йоветич. Мисля, че противникът ни е по-уплашен от нас преди двубоя", отсече Бърнович.

"Чух, че англичаните се оплакват от състоянието на терена. За мен това е странно, тъй като те винаги са обичали да играят с дълги подавания", допълва специалистът.

Бърнович бе помолен да коментира и прогнозите, че защитниците на Черна гора ще се опитат да провокират Уейн Рууни:

"Доколкото си спомням, през 2011 година Рууни удари без топка наш футболист, а не обратното. Вучинич и Йоветич са жертви на страшно много ритници от противниковите бранители във всеки мач, но не си изпускат нервите", заяви Бърнович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sa6etoo
25.03.2013 20:12

Всеки си има предпочитания. Аз залагам на Англия че ще бият с 1-3 просто доста играчи във отбора са във форма докато във Черна Гора оръжията са две а едното много лесно се изолира и ако това се случи няма да иамт шанс.

mincho97
25.03.2013 17:07

За какво да се страхуват? Срещу Сан Марино показаха че могат да играят англичаните... Така че Англия ще вземе своето в този мач.

tagen
25.03.2013 18:29

защото ако не бия отиват на баражи и ще стане интересно *lol*

_Jericho_
25.03.2013 18:29

Черна Гора няма нищо общо със Сан Марино, англичаните ще се радват на хикс. Стига си слушал хората от Диема и стига си им вярвал, че Англия е най - великата футболна нация, защото само се излагаш.

Yang_G
25.03.2013 17:21

хахахахаха едва ли в мач срещу такъв умрял отбор (даже силно казано "отбор") може да се види дали можеш да играеш! Аз пожелавам успех на тима от Балканите!