Ибра, Санчес, Йоветич и още 97 имена за новата Серия А

13:02
Ибра, Санчес, Йоветич и още  97 имена за новата Серия А
Може първенството все още да е в разгара си, но това не пречи на клубовете в италианската серия А да стартират трансферните си стратегии за новия сезон. Winner.bg прави резюме на това, което може да се очаква на пазара след края на настоящия сезон на Апенините, чрез футболната Библия „Gazzetta dello sport”.

Сблъсък Интер – Юве за Санчес,
Йоветич по-скоро отива в Англия


Чилиецът Алексис Санчес от Барсeлона е сред най-коментираните имена. За него, вратата на каталунския тим в изходяща посока излежда широко отворена, тъй като там се очаква да пристигне бразилската звезда Неймар. Най-сериозната конкуренция за неговия подпис, бианконерите ще срещнат в лицето на вечния враг Интер, който търси начин да засили състава си след проваления сезон. Нерадзурите се интересуват и от босненския нападател Джеко, но по-вероятно е да не успеят да го привлекат по финансови причини. Идеята на Масимо Морати е да вземе в пакет младия Монтоя и камерунецът Сонг от Барселона.
Ювентус не се отказва и от Стеван Йоветич, но ръководството на Фиорентина трудно ще го продаде на италиански клуб или поне такива са индикациите към този момент. По-скоро черногорецът, който е оценен на 30 милиона евро ще поеме в посока Англия, защото манчестърските Юнайтед и Сити имат много сериозен интерес, а и свободни средства.




Бианконерите дебнат за Суарес,
но не се отказват от Ибра


Трансферът на Луис Суарес в Юве трябваше да бъде осъществен още миналото лято, ала в крайна сметка бе осуетен. В последните месеци уругваецът, не веднъж заяви желанието си да смени червената фланелка и да потърси ново предизвикателство.
Голямата цел, обаче е завръщането на Златан Ибрахимович. Според „Gazzeta dello sport”, за него все още няма официална оферта към ПСЖ, но преговори – вече текат. Проблем за преминаването му в торинския гранд може да се окаже високата заплата, която в момента шведът получава при парижани.

Милан иска словак
и двама холандци


Не е тайна, че Адриано Галиани преговаря с Дженоа за привличането на словашкия национал Юрай Куцка, както и на фланговия футболист Лука Антонели. Топлата връзка, която клубът открай време има с Холандия, не е забравена. Росонерите търсят начин да подпишат с опорния халф на ПСВ Кевин Строотман и със защитника Бруно Мартинс от Фейенорд. При положение, че Кристиян Абиати не поднови договора си и вратарският пост става актуален. Голяма е вероятността да бъде осигурен словенският халф Йосип Иличич от Палермо.

Наполи и Лацио се
насочват към Бразилия


За Наполи от ключово значение е, дали голямата звезда Единсон Кавани ще остане. В пространството, обаче вече витае информацията, че небесносините преговарят с Интернасионал Порту Алегре за услугите на младия нападател Дамиао. Интерес има и към опорния халф на Каляри Раджа Найнголан. В Лацио продължават да се целят в трансфера на талантливия Фелипе Андерсон от Сантос, който се провали в последния ден от януарския прозорец. Босът Лотито държи много и на привличането на швейцарския национал от Борусия Мьонхенгладбах - Гранит Шака.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fen_na_juventus
25.03.2013 21:10

И другото което също ме е яд че си се кръстил на големият бранител на Барса Карлес Пуйол, със сигурност ако беше разбрал че такова псе като тебе се е кръстило на негово име щеше да потъне от срам в земята!!! *erm*

blue_moon_ynwa
25.03.2013 19:47

Кога Суарес е казвал , че иска ''да смени червената фланелка и да потърси ново предизвикателство'' *erm**thinking*

scouser_pool
25.03.2013 18:04

Трансферът на Луис Суарес в Юве трябваше да бъде осъществен още миналото лято, ала в крайна сметка бе осуетен. В последните месеци уругваецът, не веднъж заяви желанието си да смени червената фланелка и да потърси ново предизвикателство.*lol**lol**lol**lol**lol*

chelsea_fannn
25.03.2013 19:03

Пак ли ще ти е смешно лятото , то и за Торес беше смешно ама ви напусна щото няма ШЛ при вас , само стой и гледай лятото къде ще е Суарез , Юве или Барса

Capitan_Puyol
25.03.2013 15:17

Всеки бяга от слабото жабарско калчо!

fen_na_juventus
25.03.2013 20:52

Имай малко повече уважение към италианския футбол бе иберийско псе!!! *thumb_down* Много ви порасна работата на вас испанците след 2008 година, а всъщност къде бяхте преди 2008, в коя миша дупка беше се скрил ти? *thinking* Наистина жалко че си "фен" на Барселона, такива кухи "фенове" като тебе са пълен срам и позор за този готин отбор!!! *wink*

man4estara10
25.03.2013 15:27

*thumb_down*

RAFKATA
25.03.2013 13:26

Ибрахимович няма да се върне В Сериа А.Той си е добре при шейховете*money**money*