Бразилия - Русия, спечелен

12:06
Бразилия - Русия, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 11 познати от общо 20 мача - 55.0 % успеваемост

Залог на деня за 25.03.2013 г.



Няма спор, че в днешния ден, лишен от сериозни футболни срещи, това ще бъде мачът, който ще прикове вниманието на футболната общественост в целия свят. Срещата ще се играе в Лондон, а руският тим отдавна се е установил там и определено няма да се чувства в непозната обстановка. Това, че последният официален мач на Русия от квалификациите беше отложен за по-късно, вероятно ще принуди днес старши треньора им Фабио Капело да предприеме ротации в състави си, което би трябвало да доведе до намаляване на синхрона в отбрана. Така ще бъдат налице всички предпоставки най-после тимът да получи гол, а и срещу себе си ще има атакуващи играчи като Хълк и Неймар. Бразилия не изневерява на себе си, като с лекота в контролните срещи изпълнява опциите за над 2,5 гола и за попадения и в двете мрежи, като това се дължи на не толкова концентрираната игра в отбрана и силната атака. И днес следва да станем свидетели на поне по едно попадение и в двете мрежи, а коефициентът си струва.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.80

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация