ЦСКА загуби една битка, но ще спечели войната

10:21
ЦСКА загуби една битка, но ще спечели войната
Треньорът, извел ЦСКА до юбилейната 30-а шампионска титла, Миодраг Йешич сподели пред "Меридиан Мач" очакванията си за изхода от борбата за шампионската титла.

"Загубата от Левски наистина е болезнена, но аз твърдо вярвам, че няма да е фатална. Вярвам, защото знам какво е ЦСКА. Знам какви футболисти и какъв треньор има. Това е най-големият отбор в България, отбор, който има най-добрите фенове. ЦСКА има една точка предимство, а остават само 4 мача, така че не виждам причина за безпокойство. ЦСКА трябва да подходи смело, със самочувствие, да си спечели мачовете и да не се интересува от резултатите на претендента за титлата. Няма да е лесно, но ЦСКА може да го постигне", оментира Йешич.

"Задължително е отборът да вярва в себе си и да разчита само на собствените си сили, а не да се чака грешна стъпка от Левски. Отборът трябва да се изправи бързо и да си повярва. Необходимо е пълно доверие към треньора и футболистите. Те са на ниво и очаквам в следващите мачове да го докажат и да смачкат съперниците си, като покажат несломима воля за победа. ЦСКА имат възможности, има и най-многобройната публика и очаквам отборът да покаже характер и задържи преднината си, защото го заслужава. ЦСКА загуби една битка, но ще спечели войната", заяви Генерала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
15.05.2009 13:18

Е Ивайло Ангелов си е долен чорбар. И то от най закоравелите. Не знам как е коментирал този мач, но гледах головете във Vbox - тоя се чудеше как да не зареве от яд. Спомням си го на мачовете на цС*ка в Европа (преди 2 години логично, шото от тогава нямат мачове в Европа) тоя викаше като луд, дереше се: "ГОООООООООООООЛ - Христоооооооооо Янееееееееееееев" и то след вкарана дузпа. Абе направо трагедия!

LLeevvsskkii
15.05.2009 13:06

Levski_Feen мои човек незнам за този саит кои от каде е но определено мн си личеше на ма4а сжинете ЛЕВСКИ че еиния коментатор беше кумонистическа маимуна и чуруликаше като луд парвите 15 мин ама след това му умря нещо гагата

Futbulfen
15.05.2009 12:52

Генерала май се е поразвълнувал повечко *joking* Вижда се,че когато отборчето от "Кочин парк" (Панчарево или 4ти километър хахо-хихи) срещне съпротива на терена им лъсват голите дупета.Трагична са,но благодарение на програмата и други външни фактори направиха 10 победи..ех,но дойде мача с Левски и свинете отново на колене *wink* Според мен Левски ще е шампион!

Levski_Feen
15.05.2009 10:44

Интересно!!!Незнам за кой път подред забелязвам че този сайт определено има червени наклонности.Значи,ако някой от левски се изкаже по този начин,статията ще е озаглавина така:Името на въпросния човек две точки и цитат!!!Обаче когато е в полза на ЦСКА се слага като заглавие все едно е станало вече,интересно,много интересно!!!Не е моя работа защото сайта не е мой,но ако ще има такива пристрастия по добре да се казва winerCSKA.bg.

Lucas_Podolski
15.05.2009 10:35

Оптимизма е голямо нещо, цС*ка не изгуби една битка, а Битката за титлата. Не е като "едно време" когато ние си ви бием, а вие си ставате шампиони - чудно как ние имаме почти 1/3 повече победи, а вие 1/3 повече титли. Отговор: Ко Му Ни Зъм....
Но за щастие сега врвемената са други и по-добрия отбор става шампион.... т.е. Левски!!!