Монца - Алесандрия, спечелен

12:59
Монца - Алесандрия, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 10 познати от общо 19 мача - 52.6 % успеваемост

Залог на деня за 24.03.2013 г.

Монца - Алесандрия

Монца стартира кампанията с минус шест точки, а сега, ако и те бяха част от актива й, тимът щеше да бъде част от топ 3 на дивизия Лига Про C2 A в Италия.  Въпреки това сега Монца е на едва две точки от плейофните позиции и е един от петте най-силни домакина в своята дивизия. В последните си 17 (!) мача домакините имат само едно поражения, а в момента се намират в серия от 4 поредни победи. Алесандрия е на 5 точки от плейофната зона без от актива й да са отнемани точки, но тимът няма амбиции и възможности за участие в тях. Домакините освен, че показват респектиращо постоянство, се ползват и със завидни финансови възможности. Разковничето обаче конкретно в тази срещата може да се каже, че се крие в новините относно липсващите състезатели в редиците на гостите. За тях този мач пропускат титулярните халфове  Морал, Менаси, Тангалия, Кациагли и двамата им най-резултатни играч Роси и Фанучи. Три точки днес почти сигурно ще осигурят на домакините позиция на някое от плейфните места, което е тяхната цел от доста време.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.85

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kotov
24.03.2013 14:50

гоше 1х е мача може неска да не ти избяга *wink*