Бенитес: Контузиите на Торес и Джерард ни лишиха от титлата

09:27
Бенитес: Контузиите на Торес и Джерард ни лишиха от титлата
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес е на мнение, че контузиите на Стивън Джерард и Фернандо Торес са попречили на тима да се представи по-добре във Висшата лига. "Мърсисайдци" дълго време бяха лидери, но отстъпиха първата позиция на Манчестър Юнайтед и вече само могат да мечтаят за титлата.

Бенитес определи сезона като успешен и се опита да обори твърденията, че отборът му не играе атакуващ футбол.

"Не се знае докъде можехме да стигнем, ако Джерард и Торес бяха здрави през целия сезон, така че годината беше добра, но можеше и по-добре. Хората ни обвиняват, че не сме отбор, който атакува. Но не знам дали си дават сметка, че е важно през целия сезон да бъдеш постоянен и това в някой срещи променя тактиката. Истината е, че Ливърпул е много офанзивен състав и фактите го показват. Отбелязали сме 72 гола за 36 мача", каза Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LFC_N1_YNWA
15.05.2009 13:27

Щяха да имат по-голям шанс , но никога няма да се откажат да се борят за каквото и да било .. Това е един ВЕЛИК отбор който се бори с много дух и хъс .. Ливърпул се представи много добре тази година и никой не може да се оплаче .. YNWA *stop*

pcexperta
15.05.2009 10:51

Подкрепям мнението на Бенитес!Ако Торес и Джерард пресъстваха през повече време през сезона,Ливърпул щеше да има по-голям шанс за спечелването на титлата!

Bat_Vane
15.05.2009 10:33

Тези контузии наистина им изиграха лоша шега , но Angel_Hi е прав , че точно тези много на брой равенства ги изпързаляха най - лошо !

angel_hi
15.05.2009 10:12

Само Джерард и Торес немогат да спечелят лигата.Проблемът на Ливера е че направи много равенства с не толкова силни отбори защото в Англия няма слаби отбори догодина Ливер