Буфон обича \"старата госпожа\", не мисли да напуска

09:09
Буфон обича \"старата госпожа\", не мисли да напуска
Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон успокои тифозите на "бианконерите" като сподели, че няма никакво намерение да напуска тима през лятото. Стражът, който постоянно е спряган за бомбастични трансфери в Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и дори Милан съобщи, че обича "старата госпожа" и не иска да играе в друг отбор.

Буфон често прави резки завои в изказванията и намеренията си. Преди няколко месеца, по повод трансферната сага, която се разигра около Кака, вратарят сподели, че на мястото на бразилеца не би отказал офертата на Ман Сити. Освен това, стражът без притеснение не веднъж е заявявал, че при супер оферта би напуснал Ювентус.

"Знам какво се изписа в последните дни в пресата не само в Италия, но и в Европа. По този повод искам официално да заявя, че няма да напускам Торино през лятото и ще бъда вратар на Ювентус и през следващата година. Обичам този клуб и смятам, че и феновете ще искат от мен да остана в рамката на вратата поне за още един сезон. Ще успеем да се класираме за Шампионската лига, затова не виждам причина, поради която да искам да играя в друг отбор", съобщи Буфон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация