Лечков: Пиехме, пушихме, но играехме на ниво

14:59
Лечков: Пиехме, пушихме, но играехме на ниво
"Пиехме, пушихме, по дискотеки ходехме. Но 90 минути на терена играехме на световно ниво. Аз никога не съм бил привърженик на моралистите. Един футболист може да прави всичко, стига това да не му пречи на терена. Заради това имахме успехи", обясни бившият национал на България Йордан Лечков.

"Димитър Пенев ни имаше респект, и ние му имахме уважението", признава още Йордан Лечков в интервю за рубриката на "24 часа" "Шампиони на масите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

demetrio
23.03.2013 21:05

„Лекарите ми казаха, че ако не откажа цигарите, няма да мога да продължа да играя футбол и в резултат на това реших да прекратя активната си състезателна кариера“ (Йохан Кройф)

real_madrid973
23.03.2013 21:35

Пълен б*клук , хем си съсипваш кариерата, хем здравето.. Като станеш на 60 години и почнеш да не можеш да дишаш много ще съжаляваш ..

Pechenqgata
23.03.2013 20:43

Правилно е казал Лечков човек не трябва да се лишава от това което му доставя удоволствие освен ако не му пречи...

DuX4o0
23.03.2013 19:42

Съгласен съм него.Един Дембеле редовно беше пиян по дискотеките и винаги беше на ниво.

El_Fenomeno_9
23.03.2013 20:05

Има известен резон и твоето мнение ! Факт е , че джуката правеше невероятен фурор , докато бай ганьо не му сложи охрана и тотално му се срина самочувствието . Едно време помня левскарите имаха и един Рабех дето беше много голям защитник скаути и на Вердер и на Аякс го следяха постоянно и то тогава и двата тима бяха много високо реномирани не като сега ... И на него му сложиха "окови" и повече никой не чу за него ... Може би им предаваме нашия манталитет и на част от чужденците *joking**lol*

El_Fenomeno_9
23.03.2013 18:30

Може да звучи крайно и нелогично , но истината е , че ние "балканците" просто сме с такъв манталитет !!! Ние не сме научени на дисциплина и ако някой започне да ни ограничава , определено ще има по - скоро отрицателен ефект върху нас отколкото положителен !! Друг е въпроса в какви рамки трябва да се позволява тази свобода , но истината си е такава !

Fabregas_boy
23.03.2013 23:06

Жалко,че Божинов израстна в Италия,сега можеше да е българският Гаскойн.*joking*

fut_prof
23.03.2013 20:10

"Ние не сме научени на дисциплина..... " ---- че ти какво очакваш някой да седни и да ни научи ли *erm* , е точно това няма как да стане*cool* Това се равнява на загубено време от страна на учещия срещу научаващия, защото в този случай никой не дава гаранция за крайния успех на учещия и липсата на дивиденти отблъсква тази възможност. А и още нещо, за да ти стане по ясно на кой свят живееш*smile* това да се учи даден човек на дисциплина не означава, че същия е ограничаван от каквото и да бъде.*lol* Напротив точно обратното е човек може да прави всичко каквото си поиска но с мярка*beer*