Жената на Коул не обичала да танцува на пилон

21:30
Жената на Коул не обичала да танцува на пилон
Съпругата на Ашли Коул Черил заби нож в сърцето на всички свои верни фенове, като заяви, че се чувства неудобно да танцува на пилон и с колежките и от "Гърлс Алауд" обмислят за в бъдеще да прекратят тази своя практика в клиповете и концертите си.

Както е известно, момичешката група ще прекъсне съвместната си работа за около година, за да могат дамите да се отдадат на солови проекти. Когато отново се съберат обаче изкусителките от "Гърлс Алауд" може да започнат да изглеждат като монахини.

"Не се чувствам никак комфортно, когато трябва да танцувам на пилон пред всичките тези хора и най-близките ми ме виждат в такава светлина", споделя съпругата на левия бек на Челси.

"Мръсните танци, които правим с мъже на сцената също не ми нравят особено много. Знам, че всичко това го правим заради шоуто, но това не намали лошото чувство в мен", допълни Черил пред "Дейли Мейл".

Въпреки оплакванията й, мисис Коул направи страхотно шоу със своите колежки вчера на сцената в град Шефилд. От снимките преценете нейната непоносимост към мръсните танци...



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация