Македония - Белгия, загубен

15:13
Македония - Белгия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 10 познати от общо 17 мача - 58.8 % успеваемост

Залог на деня за 22.03.2013 г.



Няма спор, че тук има стойност и аргументи в полза на този двоен шанс за нашите съседи. Домакинските срещи на македонците се превръщат в празник за всички в страна, а след като те вече се подвизават и на нов стадион еуфорията в редиците им е на повече от високо ниво. Белгия има доста добри играчи в редиците си, но колективът винаги липса, а подобни гостувания на Балканския полуостров няма как да не доведат до намаляване на увереността в лагера им. Белгия стартира страхотно кампанията, като няма поражение, а победи и категорично Сърбия като гост, но днес мачът няма да бъде същият. В състава на домакините има няколко класни играчи с отличен европейски опит и те едва ли ще се дадат лесно на далеч по-известните си колеги. Македония използва всяко свое домакинство, за да рекламира футбола в страна, а и за да утвърди националната си гарнитура на футболната карта, като днес всички в страната ще направят всичко което зависи от тях, за да останат непобедени, макар и да нямат надежди за класиране в следващата фаза. Ако днес Белгия спечели, почти сигурно ще се бетонира на едно от първите две места и ще бъде сигурна за участието си поне на бараж, а подобна категоричност се отдава на много малко отбори.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 2.30

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JORO_87
22.03.2013 18:48

супер! този път сотирката няма да ме прокълне.притеснявах се да не даде прогноза за някои от моите срещи.сега съм уверен 2-ката на белгия особено като се има в предвид це няколко пъти подред познава а това не е много присъщо за него.

Todorov1234
22.03.2013 19:05

Хаха напълно си прав

AntonioSavlakov
22.03.2013 17:10

В целия текст няма нито един смислен аргумент в подкрепа на знака 1X !!! мача е 2 !

fearcho
22.03.2013 16:36

Смела прогноза,но аз лично мисля, че ще е Х2! Успех!

devic
22.03.2013 16:12

в повечето държави вали и някой терени са невъзможни за смислена игра. аз предпочитам ъндъри на равностойните да играя, естествено с хендикапа на наще.иначе за хърватия и сърбия,само заради публиката,логично е 1ца, сърбите изпуснаха влака във еажните мачове.

putopalo
22.03.2013 15:49

Що е маке все е юнак,но все пак...Макетата може да рекламират футбола в страната си колкото си пожелаят а аз ще пробвам хендикап на Белгия.