Легендата на Левски Божидар Искренов ще играе благотворително

11:59
Легендата на Левски Божидар Искренов ще играе благотворително
Синът на един от водещите футболисти в турнирите, организирани от Българска лига за футзал (БФЛЗ) и Аматьорска мини футболна лига (АМФЛ), се нуждае от спешна помощ. 4-годишният Сашо, наследник на служителя на CДВР Георги Шаламанов, трябва да се подложи на спешна, животоспасяваща операция в чужбина за премахване на туморно образувание в главата. Хирургическата интервенция може да се осъществи в германска клиника, но сумата, която трябва да се събере, е непосилна за семейството на Шаламанов.

С помощта на колеги и приятели на 23 март (събота) от 08.00 до 13.00 часа се организира футболен турнир с цел благотворително набиране на средства за лечението. Към момента 20 отбора са заявили участието си в турнира. Сред тях са отбори на БНТ, вестник Телеграф и районните управления на СДВР.

Благородната кауза ще подкрепят и бивши национали на Левски, сред които Божидар Искренов, Димитър Иванков и Мариян Христов, както и актьорът от "Под прикритие" Кирил Ефремов. Всички желаещи да се запишат и да играят благотворително могат да се включат, като заявят участие на телефон 0888841486 (Светослав Кючуков).

Турнирът ще се проведе утре на спортен комплекс "Грийн спорт", намиращ се в ПЖИ "Транспортен колеж" с адрес гр.София, ул. "Професор Цветан Лазаров" 2.

Ръководството на БФЛЗ и АМФЛ организира събирането на средства чрез дарителски кутии, които ще бъдат поставени на всички терени в страната, където се провеждат мачове от различните лиги.

Открита е и банкова сметка: BG97FINV91501003966228

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация