Прандели: Балотели се показа като отборен играч

09:16
Прандели: Балотели се показа като отборен играч
Селекционерът на Италия Чезаре Прандели похвали нападателя Марио Балотели за играта му при равенството 2:2 срещу Бразилия.

"Знам колко много той иска да бъде сред най-добрите в света. Но той трябва да знае как се стига до там, а то е само благодарение на отбора. Точно това направи той тази вечер, игра за отбора, като истински шампион", каза Прандели.

Балотели намери себе си отново след трансфера си от Манчестър Сити в Милан. Нападателят отпадна от сметките на Прандели за националния отбор в един момент, но сега отново спечели доверието на селекционера.

"Той има потенциала да бъде сред най-добрите петима футболисти в света, но за това му е необходимо постоянство. Вярвам на Балотели, той се показа като отборен играч, намери точния баланс между играта в атака и халфовата линия", коментира още Чезаре Прандели.

"Доволен съм от целия отбор, изиграхме страхотен мач. Губехме с 0:2, но успяхме да изравним и направихме някои интересни неща на терена", сподели още селекционерът на Италия.

Италия е водач в квалификационната си група, в която е и тимът на България. Квалификационната кампания на адзурите продължава следващата седмица, когато тимът среща Малта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация