Банско ще играе контрола със Септември в Симитли

16:08
Банско ще играе контрола със Септември в Симитли
Предварително уговорената и обявена контролна среща по време на паузата във футболното първенство между отборите на Банско 1951 и Пирин Гоце Делчев се провали. От треньорския щаб на клуба от курортния град споделиха, че колегите им от ПФК Пирин са се обадили, че няма да може да се изиграе двубоят в Гоце Делчев заради многото контузени състезатели в отбора им по време на контролния мач срещу Миньор Перник, игран в изминалата сряда в Мурсалево.

Последва бърза реакция на ръководството и треньорския щаб на ПФК Банско и празнотата в петък ще се запълни от отбра на Септември Симитли. От 13.30 часа на градския стадион отборът на Септември ще домакинства на колегите си от Банско.

До момента футболистите на мъжкия отбор на ПФК Банско ползват терените на стадион Свети Петър и вече терена с изкуствено покритие на комплекс Белведере заради падналия дъжд. Самостоятелно по лекарски указания без топка тренира централният защитник Вангел Стоянов. Нападателят Сергей Георгиев отсъства от заниманията заради учебна заетост в НСА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация