Дел Боске: Оплакванията на Моуриньо са инфантилизъм

15:13
Дел Боске: Оплакванията на Моуриньо са инфантилизъм
Селекционерът на Испания Висенте Дел Боске нарече "инфантилизъм" обвиненията на португалския треньор на Реал Мадрид Жозе Моуриньо, който оспори избора на Дел Боске за треньор номер 1 в света за 2012 година в анкетата на ФИФА.

"Това не ме афектира, заяви Висенте дел Боске в интервю за испанското радио Кадена Сер. Това не ме кара и да се усмихвам, въпреки че е инфантилизъм. Не искам да се карам с никого".

Във вторник в интервю за португалска телевизия старши треньорът на Реал Мадрид, португалецът Жозе Моуриньо обвини ФИФА в мошеничество и фалшификации на гласовете в анкетата, която определяше най-добрия треньор в света за 2012 година. Наградата за треньор номер 1 получи селекционерът на испанския национален отбор Висенте Дел Боске, но Моуриньо заяви, че част от гласовете, дадени за него, по тайнствен начин са преминали към Висенте дел Боске.

"Съжалявам ли, че не отидох на церемонията по връчване на наградата за най-добър треньор във версията на ФИФА? Не. Аз звънях на няколко души и те казаха, че са гласували в анкетата за мен. Но техните гласове кой знае защо са отишли при друг. Именно заради това не отидох на церемонията. Обвинявам ФИФА в нарушения при гласуването. ФИФА знаеше, че има нарушения, но нищо не предприе", каза Моуриньо в интервюто за португалската теливизия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Capitan_Puyol
25.03.2013 00:57

Дори спокойният и уравновесен Дел Боске вече се гаври със с5ециалния некадърник! Муахаха!