Исмайли - Ел Ентаг, спечелен

13:09
Исмайли - Ел Ентаг, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 9 познати от общо 16 мача - 56.3 % успеваемост

Залог на деня за 21.03.2013 г.



Силните домакински изяви на Исмайли в Египет за пословични. За последните три сезона (предишният не беше пълен) тимът допусна едва три домакински поражения, а в най-скорошните две кампании отбора загуби само веднъж на своя стадион. От началото на този сезон тимът е изиграл шест срещи, като е спечелил пет от тях и е загубил само от Петроджет в предишното си домакинство. Това допълнително може да се каже, че намалява шансовете на Исмайли за нова домакинска издънка. Ел Ентаг Ел Харби е неизменен участник в последните сезони в битката за оцеляване и трагичният му старт на тази кампания и липсата на победа ограничават драстично шансовете му днес да се надява на нещо повече от почетно поражение. В исторически план Исмайли е спечелил абсолютно всичките си домакинства (общо 3) на Ел Ентаг, като е отбелязал девет гола в тях и е инкасирал едва един през 2009 година.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.91

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TheFruitMaster
22.03.2013 08:32

Много добър коеф и то в ден, в който нямаше почти никакви нормални мачове *smile* Браво за прогнозата *smile*