Треньорът на Малта: Разтревожен съм

12:57
Треньорът на Малта: Разтревожен съм
"Разтревожен съм от това, което ни очаква", сподели селекционерът на Малта Пиетро Гедин преди утрешния двубой с България в София.

Срещата е поредна световна квалификация за двете страни и ще се играе на закрити врати заради наказание на Българския футболен съюз. На официалната си пресконференция преди двубоя Гедин похвали лъвовете за израстването им в последно време.

"Очаквам много тежък мач. България се движи с големи стъпки. Гледах мача им с Италия и съм разтревожен от това, което ни очаква. Целият им тим е много силен. Играха много добре последните няколко мача, което ме изненада. Ивелин Попов за мен е най-добрият играч на България. Станислав Манолев също прави впечатление", сподели той.

По повод проблемите пред себе си преди срещата, италианецът добави: "Имаме двама футболисти, които са под въпрос, но се надяваме да се оправят за мача. Това са Шиберас и Богданович. Ние не сме футболна сила, но не сме дошли тук и да загубим".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zerocgti
22.03.2013 01:19

Има ли някаква вратичка за влизане на стадиона утре?! Наказани сме, ама нещо ВИП ложи, подкупче където трябва, а-у? Много държа да присъствам и съм готов да си платя..

valer4y
21.03.2013 23:41

Имат нужда нашите от победа с по-голяма разлика. 3 или 4 гола ще са перфектни.