Арменска звезда иска да напусне Шахтьор Донецк

17:27
Арменска звезда иска да напусне Шахтьор Донецк
Арменският национал Хенрих Мхитарян намекна, че ще напусне клубния си отбор Шахтьор Донецк през лятото и ще премине в някой от топевропейските клубове.

Мхитарян се срещна със студенти в икономическия университет на Армения, където каза, че иска да напусне Шахтьор след края на сезона

Мхитарян е основен играч на съперника на България в световните квалификации - Армения, и според трансферните сайтове е един от скъпите играчи в Европа.

"За всеки играч цел е да играе в някой от най-добрите клубове в Европа. Ще направя всичко възможно да премина в друг отбор това лято", каза Мхитарян.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RAFKATA
20.03.2013 18:09

Той не е благодарен че е намерил Шактъор, а иска още.Не се знае какво ще стане, ако премине в друго първенство.

El_Fenomeno_9
20.03.2013 18:08

Изобщо не му върви в Шампионската лига на това момче , в груповата фаза колко греди колко пъти бе на косъм да отбележи и така и не му се получаваше . докато късаше от невероятни позиции мрежи в Украйна , но едно е сигурно в него има много хляб и потенциал наистина да стане един от най - добрите успех му пожелавам !

RAFKATA
20.03.2013 18:10

В ШЛ нивото е + 1.В Украйна е друго

RAFKATA
20.03.2013 18:07

Ако си тръгне от Украйна към посока топ лигите, той няма да е същия като в Украйна

mincho97
20.03.2013 17:51

Шахтьор не са лош отбор, но просто първенството на Украйна е слабо и Мхитарян може би иска да играе в Германия, Италия, Испания, Англия или Франция. Все пак ако остане в Донецк няма да загуби нищо защото Шахтьор играят в ШЛ всеки сезон!