Сейнт Патрикс - Шелбърн, отложен

19:17
Сейнт Патрикс - Шелбърн, отложен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 9 познати от общо 16 мача - 56.3 % успеваемост

Залог на деня за 19.03.2013 г.



Шелбърн е клуб със завиди традиции в страната, но през последните сезони той се намира в тежко положение. След като в предишния сезон тимът завърши в долната част на елитната таблица, изглежда че и този съдбата му няма да бъде по-различна. Шелб стартира с две поражения и отбеляза само едно попадение в тях, а днес гостува на един от най-добрите тимове в страната. Освен всичко това за гостите в отбрана и средата на терена ще липсват общо четирима основни играчи. Сейнт Патрикс финишира в топ 3 в края на миналия сезон и се оказа един от най-добре представящите се отбори като домакин. Патрикс спечелиха последните си две срещи с този съперник без да допуснат гол през миналия сезон и сега имат редица предимства на своя страна, които трябва да материализират в три точки.
 
Прогноза: 1; Коефициент: 1.59

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TheFruitMaster
19.03.2013 22:08

Съдията е сметнал, че на терена е неподходящ за футбол *cards*