Боримиров: Завръщам се в Левски с гръм и трясък

18:18
Боримиров: Завръщам се в Левски с гръм и трясък
"Ще работя с цялото си сърце и душа Левски да бъде там, където му е мястото, а именно – на върха" обяви новият спортен директор на сините Даниел Боримиров, който подписа договор с тима за следващите 3 години.

"Не мога да кажа сега какви промени има, откакто си тръгнах последния път, но смятам, че с течение на времето ще мога да ви дам отговор на този въпрос. Ще се стремя това, което съм видял преди, да го приложа отново и след два месеца и половина, Дай Боже, да станем отново шампиони. За това съм се върнал в Левски", продължи шампионът с Левски като играчи и директор. Запитан дали задачата сините да станат шампиони не изглежда трудна, Боримиров отговори: "Всяка задача изглежда трудна, докато не си я направиш лесна".

Относно споровете с Тодор Батков през последните години, бившият играч сподели: "Аз съм човек, който не се връща назад във времето. Левски е над всички, а ние сме обединени с единствената цел отборът да стане шампион през тази година. Каквото и да има между мен и Тодор Батков, ние ще си го кажем, така че между нас няма да има разногласия."

"Щом треньорът е решил, значи е взел правилното решение за Ангелов. Аз заставам зад Илиан и го подкрепям. Станислав Ангелов трябва сам да си направи самоанализ на поведението си и вратата не е затворена за него. Той ще се подготвя, ще има треньор, масажист, всичко ще има на свое разположение. Аз не съм присъствал на тези негови неща, но той трябва да си вземе поука", добави бившият играч на сините.

"Казах на футболистите, че се завръщам с целта всички ние заедно да станем шампиони. Обясних им какво значи думата професионализъм. Ще държа много на дисциплината, ще наблюдавам всяка една тренировка и през оставащите 12 мача от шампионата и тези за Купата, колкото са, ще наблюдавам изявите на всеки един играч. Аз и Илиан Илиев ще решаваме кой ще остане и на кой ще бъде прекратен договора. Да знаят още от сега, не да ме питат после. Всеки, който не се придържа към правилника на клуба, ще си носи последствията. Където има дисциплина, там има и успех", каза още Боримиров.

Той допълни: "Илиан Илиев има достатъчно авторитет между играчите, но той трябва да мисли само и единствено за отбора, всичко останало ще поема аз. Ще работим върху грешките, за да ги отстраним. Щом сме на второ място, явно допускаме грешки, не казвам, че са много, но явно има такива".

"Аз искам в първия отбор да има наши юноши. Искам да им помогна да играят в първия отбор, ще бъда взискателен към тях. Ще разговарям с Ясен Петров за това. Няма да наложим цял отбор от юноши, но ще даваме шанс на все повече млади момчета. Разбира се, стига да си го постигнат сами, знаете – насила хубост не става", добави новият директор.

"Боримиров се завръща в Левски с гръм и трясък", сподели накрая на шега новият спортен директор на "сините", след като в същия момент над стадион "Георги Аспарухов" започна да гърми.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jelko
20.03.2013 00:46

Няма нужда от нови вождове.Индианци трябват,индианци!

Hristo_Kolev
19.03.2013 22:45

Най измисления футболист Боримиров , кво се завръща по добре да се изтрелва

ForBiDDeNMaN
19.03.2013 19:23

Със стари курви, нов бардак не се прави.Това важи за всичките ни "грандове" във футбола...че и за държавата.Повече от смешни са

IvanIR
19.03.2013 19:08

Такива простаци дето се бият по стадионите.....*cry*....абе само прростаци са .....лапачи......*cry*

CSKA_LFC
19.03.2013 18:56

Коня да не се впряга много. Със или без него положението ви е едно и също - ВИНАГИ ВТОРИ! *smile*

RAFKATA
19.03.2013 21:36

Много ясно *lol**lol*

Nelly_Lazio
19.03.2013 21:05

трай прасе тъпо

black_wolf_97
19.03.2013 21:05

Сега и Ботев ще ги минат тея смешници *joking*

frozia123
19.03.2013 21:01

Ти тихо че вие нямате работа изобщо в А група !!!

RAFKATA
19.03.2013 20:45

Как е хавата свинчо*lol**lol**lol*.Как са мечтите за топ 3*lol**lol**lol*

kalchy
19.03.2013 19:42

Тихо прасе, вие ще сте си винаги трети или четвърти. *wink*