Киелини под въпрос за предстоящите мачове на Италия

22:22
Киелини под въпрос за предстоящите мачове на Италия
Защитникът на италианския национален отбор Джорджо Киелини най-вероятно ще пропусне предстоящите две срещи по-късно този месец заради проблеми с глезените.

Италианците играят най-напред контрола с Бразилия, а идния вторник гостуват на Малта в световна квалификация от група "В".

Киелини контузи левия си глезен при победата на Ювентус с 2:0 над Болоня в събота, но физиотерапевтът на Скуадра адзура Енрико Кастелачи обясни, че се е отворила и стара негова травма в десния. Старата контузия е получена по-рано през този сезон, но явно не е правилно лекувана.

Мачът Италия - Бразилия е насрочена за четвъртък в Женева, след което адзурите ще се настройват за визитата на Малта.

Кастелачи каза още, че последното решение за участието на защитника в някой от двата мача ще бъде взето в сряда от лекарския щаб на тима и от националния селекционер Чезаре Прандели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
18.03.2013 22:45

Дано Прандели да не го рискува, защото и двата мача на Италия не са толкова важни - мача с Бразилия е просто приятелска среща, а Малта са си отбор-джудже, така че не мисля, че ще опрат толкова до услугите на Киело италианците...А за Юве ще е жизнено важно Киелини да е на 100% за мачовете с Байерн.