Прандели даде зелена светлина на Тоти

20:32
Прандели даде зелена светлина на Тоти
Италианският национален селекционер Чезаре Прандели очаква неговите футболисти да подходят с максимална концентрация към предстоящите мачове на отбора. Той говори от лагера на адзурите в Коверчано, където те се подготвят за приятелски мач срещу Бразилия и световна квалификация срещу Малта. В група "В" от предварителните кръгове за шампионата на планетата е и България.

"Мачът с Бразилия ще бъде много емоционален, но аз не искам да забравяме и за срещата с Малта на 26 март, защото тя е от изключително значение за отбора", каза Прандели.

Италия е пред класиране на световните финали, защото води в група "В" с актив от 10 точки, спечелени в четири мача. В състава на адзурите за мача с Малта изненадващо попадна
новакът Алесио Черчи от Торино, като в списъка личат имената на осем играчи на Ювентус и петима на Милан.

Прандели обяви, че все още следи формата и на ветерана Франческо Тоти, а освен това не е отписал окончателно Антонио Касано.

"Ако се класираме за световното първенство и Тоти се намира във форма месец преди началото, той ще влезе в моите планове. В момента е доста трудно да взема решение, но той все още изглежда като младо момче. Тоти притежава и великолепни качества на мотиватор", добави Прандели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
20.03.2013 12:03

Защо въобще се замисля дали да го ползва. Аз му гледах последните 2 мача, той играе все едно е в най-добрите си години. Пък като нищо може и да навлиза във формата на живота си. Той Гигс беше голям играч от самото начало, а в края на кариерата си стана направо великан!