"Собствениците на Сити подкрепят Манчини"

13:19
"Собствениците на Сити подкрепят Манчини"
Дейвид Плийт, който е един от асистентите на Роберто Манчини, заяви, че собствениците на Манчестър Сити не възнамеряват да уволняват мениджъра в края на сезона.

Небесносините загубиха от Евертън с 0:2 в събота и вече изостават с 15 точки от лидера Манчестър Юнайтед. Защита на титлата от миналия сезон вече е мираж, но според Плийт, Манчини ще води Сити и догодина.

"Мисля, че собствениците оценяват какво направи Роберто. Феновете също обичат Манчини и са му благодарни за добрата работа", отсече Плийт.

"Много повече се очаква от Роберто. И ако хората искат да мислят негативно и да разпространяват слухове, никой не може да ги спре. Това, което аз знам, че по време на кариерата си Манчини е печелил много трофеи. Той няма да спре да желае нови успехи", казва още Дейвид Плийт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ryangiggs1000
18.03.2013 18:16

Само така!Колкото по-дълго остане Робертини толкова по-добре,сега лятото ще му отпуснат 200-300 милиона и може да замаже очите минавайки групите.

Yang_G
18.03.2013 16:40

Смешни сме и тоз герой е отговорен за това! Не придаде нищо ново на отбора, като тактик не струва! А т'ва с фамилията на Плат от къде бе измислено не зная! *lol*

Aguero16
18.03.2013 14:36

Дейвид ПЛИЙТ, Майко мила! О Боже Господи! Уинер айде информирайте се, чете се Дейвид Плат. Мале така се излагате тея дни ...