"Всяко наше гостуване е филм на ужасите"

10:05
"Всяко наше гостуване е филм на ужасите"
Марек се отказва от пре­следване на промоция в Б гру­па, заяви пред "Тема Спорт" треньорът на дупничани Ру­мен Стоянов. Специалистът бе бесен от поредната подигравка на съдиите с отбора му. Минути след равенството 1:1 срещу Оборище в Панагю­рище Стоянов и ръководството на клуба са взели решение да не гонят първото място в Югозападната В група.

"Отказваме се от промоция в Б група за сметка на нашите преследвачи Витоша Бистри­ца и Пирин Благоевград! Всяко наше гостуване се превръща във филм на ужасите!

Изпращат на нашите мачове да сви­рят съдии, които са пълни оли­гофрени. Вкарахме абсолютно редовен гол в Панагюрище и дeceт минути се чудеха какво да измислят, за да го отме­нят. БФС така администрира първенството, че на човек му се иска да се самозапали, как­то го правят протестиращитe.

Това е 12-и отменен гол на Марек от началото на сезона, сами си направете сметка, ня­ма как да не е тенденциозно. Отделно от това на всеки наш мач ни следват предста­вители на преследвачите ни.

Искаме да ни оставят да си играем футбол и да се забавля­ваме на терена, а Витоша Би­стрица и Пирин Благоевград да си гонят промоция.Еди­ният от тези отбори е с огромни традиции в българ­ския футбол, а на другия му се смъкнаха рамената да носят куфари", заяви видимо афекти­раният Румен Стоянов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация