Балчик на нож за Нафтекс

11:34
Балчик на нож за Нафтекс
Черноморец Балчик ще посрещне на нож Нафтекс в предстоящото дерби от Източната "Б" група. За домакините победата е шанс за оцеляване, докато гостите от Бургас искат да играят бараж за влизане в елита.

"Нафтекс е фаворит, Балчик обаче е упорит за трите точки", заяви треньорът на Черноморец Радостин Димов. Той е оптимист след успеха като гост в Свиленград, който върна балчишкия Черноморец в битката за оставане.

"Излизаме срещу един от най-добрите отбори в групата и резултатите на тима показват, че Нафтекс е безспорен фаворит в двубоя", каза Димов. "Може те да са фаворити, но ние сме упорити и ще търсим трите точки, защото нямаме друга алтернатива. Момчетата показаха характер и се вдигнаха след изненадващата загуба у дома от Светкавица. Затова нямаме право на повече грешки. Излизаме да бием и смятам, че имаме сили да го направим. Доказахме, че играем честно и ще продължим да го правим за разлика от наши тимове в нашата група."

Проста аритметика сочи, че при успех в домакинските мачове срещу Несебър, Спартак Пд и Свиленград и пълен актив от поне едно от трите гостувания Нафтекс се бетонира на мястото зад лидера Берое.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация