Барселона - Райо, спечелен

13:40
Барселона - Райо, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 8 познати от общо 15 мача - 53.3 % успеваемост

Залог на деня за 17.03.2013 г.



Тук най-разумна изглежда опцията, че и двата тима ще отбележат гол, като и ставката за евентуална подобна развръзка съдържа в себе си стойност. Райо Валекано се надява да избегне изпадането преди всичко със силните си домакински изяви, които са базирани да резултатната им атака преди всичко. Отбраната за Валекано е доста пропусклива и поради това често всичко бива подчинено на атаката и на стремежа да се отбележи гол повече от противника. И днес Райо ще има своите шансове да се разпише и при психологическото състояние на каталунците това изглежда повече от възможно. Барселона изнесе истинска лекция през седмицата в Шампионската лига в мача си срещу Милан и свърши своята основна работа, като сега играчите на Барса могат да се отдадат изцяло на удоволствието от играта и да оберат заслужените аплодисменти от феновете си за свършеното в мача с Милан. Предвид огромната преднина на Барселона на първата позиция в Примера, тимът може да си позволи да подходи и по-лежерно и по-освободено, което драстично ще увеличи шансовете на гостите отново да се възползват от резултатната си атака.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.90

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LMessi_Barca
17.03.2013 20:30

Барса няма да оставят шанс на Райо!!! Въпреки че много ми се иска Райо да играят в Европа, но това няма да стане!!! А иначе мача е 1 на 3+!!! Прогноза 5:1!!

devic
17.03.2013 14:32

много добра информация от уинър. в едната тема - райо няма да вкара, в другата - гол-гол. бих плащал за такива прогнози.

PraschoChorbata
17.03.2013 14:36

Точно това си мислех и аз като видях прогнозата и преди да ти прочета коментара ! ;дддд