ЦСКА продава Кирил Котев в Англия

11:19
ЦСКА продава Кирил Котев в Англия
ЦСКА е много вероятно да продаде централния си защитник Кирил Котев през лятото. Посоката на трансфера се очертава да е Англия.

" Хъл Сити, Кардиф и Ковънтри проявяват интерес към защитника. Тепърва предстоят разговори за условията", заяви за "Меридиан Мач" мениджърът Зоран Кърнета, който е в близки отношения с агентите на Острова. Според запознати ръководството на шампионите ще поиска за бранителя 700 000 евро.

Желанието да има в редиците си бранителя преди време изрази и новакът в Чемпиъншип Лестър. Босът на "лисиците" Милан Мандарич е поискал да събере пак в един отбор бившите съотборници от ЦСКА и Локо Пд - Котев и Александър Тунчев.

Както е известно, през миналото лято "червените" продадоха Тунчев именно на Лестър.

Не е тайна, че сериозни апетити от европейски клубове има и към другия централен защитник на "армейците" Иван Иванов. Неговото име също е спрягано за отбори от Острова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

puup1975
15.05.2009 01:20

говеда,гледайтеси жибко миланов и рабеь или там както и да се казва циганина,е то да бе6е само един.от 11 титоляра 10 циганина и 1 джурежец,то и 70 процента от феновете са ви такива.ПЛАШТАИТЕ СИ ТОКА ЦИГАНИ ГОВЕЖДИ

denso_90_vn
14.05.2009 19:39

Lucas_Podolski ---> колко си умен че чак ник не си си измислил а си гепил име на футболист . Ок гепил си гепил ма що не се писа Гонзо или Батков нали си Левскар ама продажника си . Аз поне си го измислих ане крадох . Ам по темата сега ! Ние не сме дали юноша ок да не сме ама я виж в своята си паница а не в чуждата и ми кажи вие колко сте дали ама не в пета лига на израел и седма на турция или кипър !? *lol* - смешеееен

Futbulfen
14.05.2009 15:45

Боклук като не разбираш на къде бие Lucas не пиши глупости.Тия дето уважиха 60годишнината(едва 60 *joking* ) си ги присвоихте като свой кадри едва ли не.Момчетата се развиха в провинцията след което ги взехте..за да играят по 1,2 макс. години и после в Европа.Вие прасета нямате 1 юноша вече толкова време,че е редно да се замислите защо е така,а не цял живот да се дуете,че сте продали Бербатов,Мартин и Стилиян(факт е,обаче те да си преписвате заслуги от типа на:те са наши;вижте наще къде играят..и т.н) И не се притеснявай къде ние прадаваме,аз бих те посъветвал да обърнеш внимание на т'ва колко жалки сте. 0:2 !!!

MeToDueB
14.05.2009 14:27

е ние само продаваме големи играчи .. после как ще им намериме заместници. Лукас .. и гонзалез е играл в Локо Пловдив няколко години, ама вие и никъде не го трансферирахте де .. тия наще са със сърце на цесекари, това е важното *wink* и за 60-тата годишнина уважиха отбора, дойдоха и играха в юбилейния мач

Димитров е в Украйна в един много добър отбор, Янев във Франция, а Тунчев ще играе в Чемпиен Шийп от другия сезон. Гъргоров във Франция .. въобще не знам за какво ги изреждаш. Знаеш ли каква е разликата между Френското първенство и китайското .. вие само в Китай и в средняците на Турция продавате футболиститие си .. ама нали сте си резняци.. позволено ви е.

Lucas_Podolski
14.05.2009 14:06

Един отговор към ПраСеТо! ВИе колко юноши сте продали - Стоичков от Пловдив, Бербатов от Благоевград или Марто от Враца??? Школата ви е мизерна, юношите - мнооого зле. Вие сте паразити и взимате играчи от каде ли не, само не от школата си!!!
А и нямате един сносен трансфер от Бербинио насам! Или Броиш зашеметяващите трансфери на Вили, Янев, Тунчев, Гаргоров, Петре (а и той е ваша юноша между другото). Смешни сте! 2:0!!

denso_90_vn
14.05.2009 13:59

Един от най добрите , но по добре да го дадът да се развива 1 И един въпрос към Го ВЕ ДА тА ! Кого продавахте в Барса бе ? аааа онзи ааа Гаджев май а ? *lol* Ваще юноши са боза и половина ! *joking*