Динамо Киев спасява кариерата на Шевченко

11:23
Динамо Киев спасява кариерата на Шевченко
Динамо Киев може да спаси кариерата на Андрий Шевченко, пише британският "Дейли Мейл". Президентът на киевчани Игор Суркис наскоро заявил, че вратата за Шева е винаги отворена и всички в клуба биха приветствали неговото завръщане.

Както е известно украинският нападател провали кариерата си след трансфера си в Челси и не успя да се върне към добрите си дни, дори когато се завърна в любимия си Милан през този сезон под наем.

Желанито на нападателя е да остане на "Сан Сиро", но едва ли от ръководството на "росонерите" плануват да го задържат, тъй като през този сезон той има едва два гола в официални мачове и нито един в Серия А.

"От финансова гледна точка трансферът на Шева при нас е напълно реален. Проблемът е обаче, че почти сигурно съпругата му няма да иска той да се връща да заживее в Украйна.Знаете, че именно тя беше в основата на това той да заиграе в Англия", сподели Суркис.

Преди няколко дни път Андрий Шевченко разкри, че бъдещето му в най-голяма степен зависи от собственика на Челси Роман Абрамович, който не веднъж е заявявал, че Шева е негов любимец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
14.05.2009 13:14

Не става дума за полова дискриминация,просто в спорта е така.Все едно мъже да се занимават с худ.гимнастика...... *lol*

idol_bg
14.05.2009 13:11

Oще едно доказателство,че жените не трябва да се месят във футбола.Това просто е игра за мъже.Колкото и ФИФА да рекламират женския футбол и да правят първенства,вижда се че я няма тръпката и атмосферата,от мъжките мачове.

ForzaMilan1899
14.05.2009 11:29

Още , когато отиде в Челси причините бяха "семейни".Ако си е развалил кариерата заради жена си положението е даже по-лошо *sick*